Friday, June 28, 2013

Asjaajamine

Oh nende türklaste asjaajamine on ikka veider. Esmalt sain airpeldiku piletid mis ilmselgelt olid ilma pagasita. Tegin siis natuke häält, et nii ikka küll ju ei lähe.. See probleem sai ilusti lahenduse, ostsin endale pagasi juurde ja kui õnneks läheb saan ka raha tagasi. No see pagasiprobleem on köömes. Edasi sain lennupiletid Istanbulist Diyarbakirisse no ja see lend pidi minema teisest lennujaamast ja lendude vaheline aeg oli 2h20min millega ei jõua isegi teisest terminalist lennule. Nojah, võtsin siis taaskord ühendust Türgi kohaliku organisatsiooni juhataja Umutiga. No ta oli täitsa hämmeldunud ja ütles, et lollakas reisibüroo, et nad pole teda kunagi alt vedanud jne.. Lubas asja korda ajada. Täna saabus järgmine "lennupilet" meilile ja see isegi ei meenuta lennupiletit. Lubasid siis e-pileti mulle ikka ka õigel kujul saata aga seda ootan siiani.
Eile küll korraks ärritusin pisut, samas mitte nagu vihaselt, et ei suuda siis ühe korraga ühte asja korralikult ära teha. Lennupileti ostmine ei ole raketiteadus. Aga siis lasin sellel minna ja mõtlesin, et see lennuvärk on ilmselt kõige väiksem probleem järgneva nelja kuu jooksul - küll tuleb hullemaidki katsumusi. Ja nüüd ma siis lihtsalt võtan vabalt ja lasen asjadel minna nii nagu nad lähevad.
Täna käisime ka oma saatvas organisatsioonis lepingut allkirjastamas, kindlustust tegemas ja niisama küsimusi esitamas. Enne kuidagi olid mõtted mujal ja ei jõudnudki palju mõelda sellele, et varsti on minek. Nüüd nagu juba ootan põnevusega. :)

No comments:

Post a Comment